min bildstil

Kan beskrivas som varm och naturlig med en touch av mörka toner. Den är enkel, rå och fokuserar på autenticitet; kärlek, lycka, skratt, tårar - det råa i det verkliga livet. Mitt mål är att fånga bilder som betyder någonting värdefullt för dig. År från nu, vill jag att du ser tillbaka och återupplever dem känslorna som om det vore igår. 

Ni är värda den tysta stunden, ni är värda det djupa andetaget. ni är värda tiden det tar för er att sakta ner, stanna upp och ta in. För den här dagen kommer inte komma igen, det enda sättet att se tillbaka på kärleken och skratten ni delade är genom att gå igenom bilderna och påminna er själva om hur det egentligen kändes. Jag vill leverera så mycket mer än bara "vackra bilder" - jag vill ge er en upplevelse och skapa en relation. Jag vill att du ska vilja skicka en bild på din klänning där jag blir precis lika exalterad som du. Jag vill veta vad ni älskar att göra tillsammans, hur ni interagerar, berättelsen kring hur ni träffades och er förlovning - för jag vill att vi ska lära känna varandra på djupet, desto bättre kan jag fånga er stora dag så mycket bättre.   

Så om ni är peppade på ett äventyr, inte rädd för lite skit under fötterna och har inget emot vind eller regn i håret; då är vi förmodligen ett perfekt team. För jag vill ge er de där lite vilda, okontrollerade stunderna. De stunder som är oplanerade och inte så poserat; där ditt hår inte är så perfekt men blicken är full av kärlek och ditt leende utstrålar fullkomlig lycka. Jag vill fånga känslan som ni hade, där och då.

Detaljerna, relationerna, era vänner och familjen som var där. Jag är med er - fångar allt som är början på ert nya äventyr. 

mitt mantra

Jag är en spirituell själ med en äventyrlig anda.

01.

i live to travel

Varje år försöker jag att uppleva en ny plats och åka någonstans dit jag aldrig varit tidigare. Jag samlar på minnen och fotar varje resa. Nyast i minnet är resan till Island jag gjorde tillsammans med min sambo - den kan ni läsa mer om i bloggen inom kort.

02.

i live to wander

Åkulla Bokskogar, som ligger några kilometer utanför Varbergs centrum, har kommit att bli något av en frizon under lediga dagar. En plats att åka till, och vandra längs dess många vandringsleder och upptäcka nya platser och historia. 

03.

i live for yoga

Meditation, mindfullness och yoga ger mig den energin som krävs för att jag ska finna närvaro innan och under er dag. Därför jobbar jag lite med mindfullness för dem som är mottagliga för det under vår fotosession.  

04.

i live for gotland

När solen skiner, mår min själ bra. Att känna värmen under fötterna på trätrallen på morgonen, att ta sin första klunk kaffe i dagens första soltstrålar - det för mig föknippas med somrarna på Gotland. 

Gotland är en ö full av magi, här hämtar jag all energi för hela året och jag får så det räcker och blir över.