Mastermind Photobabes; våren 2019

katgeori:

Äventyr

Som jag har längtat efter den här helgen sedan vår första träff i höstas 2018. Vi kallar vår lilla grupp Mastermind Photobabes, en grupp som går ut på att bolla med likasinnade kollegor – eftersom fotografyrket i övrigt är ganska ensamt. Tjejerna i den här gruppen har kommit att bli en av mina närmaste vänner, där vi tillsammans kan dela allt högt och lågt. Jag har så mycket kärlek till dessa fantastiska kvinnor och är så djupt tacksam över att de finns i mitt liv.

Med det sagt, tror jag ni förstår längtan efter träffen som vi så länge planerat. Linn plockade upp mig i Varberg och tillsammans roadtrippade vi mot Enköping, där vi hyrt en underbar liten stuga ute på landet. De 5 timmar som resan tog gick helt galet fort (kanske på grund av att jag och Linn alltid har en tendens att bubbla bort all tid). Väl framme mötte vi Kajsa och Nathalie som redan anlänt till stugan. Kramkalas! I väntan på Mia satt vi i köket och pratade om allt och ingenting, skrattade högt och så mycket att tårarna bara sprutade. Mia klev genom dörren tillsammans med sin lilla Idun och äntligen var gruppen samlad igen.

Nästa morgon åt vi frukost ihop och efter det höll jag en meditation för tjejerna, som liksom blev varje morgon framöver under den här helgen. Ett bra sätt att landa – finna fokus, balans och tacksamhet inför vad som var och komma skall. Jag vill inte berätta för mycket kring den här helgen, den tillhör oss och det personliga innehållet värderas alldeles för högt. Men jag låter bilderna tala för vilken stämning vi hade där ute på landet; bland bräkande får, knastrandet från brasan och de lågmälda rösterna som ljöd när vi diskuterade det vi älskar – fotografi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *