Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

WHAT'S YOUR BRIDAL STYLE?

Luxury Wedding Planning on Oahu's North Shore

Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Äventyr

Bröllop

Jag är en bröllopsfotograf med utgångspunkt i Halland, Varberg - men jag reser över hela världen.

Hej

Bröllop i Morup: Emilia & Kim

“Vi kan inte beskriva vår bröllopsdag på ett annat sätt än att det blev helt jädra perfekt! Alla timmar vi lagt ner på detaljer å val gällande både det ena och andra gjorde att allt blev så personligt – så mycket VI! (skulle kunna skriva en hel A4 om bara detaljerna och valen av allt […]

Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

“Vi kan inte beskriva vår bröllopsdag på ett annat sätt än att det blev helt jädra perfekt! Alla timmar vi lagt ner på detaljer å val gällande både det ena och andra gjorde att allt blev så personligt – så mycket VI! (skulle kunna skriva en hel A4 om bara detaljerna och valen av allt från kyrka och festlokal till in-/utgångslåtar, gästbok och caketopper). Vår bröllopsdag var en omtumlande dag full av så mycket kärlek och känslor från början till slut.

Det var den bästa dagen i våra liv!”

Bästa minnet från dagen: välja endast ett minne är svårt. Ett favoritminne är vår first look där det var så otroligt mycket känslor!

När jag fick se Emilia för första gången…

Att i kyrkan höra min syster framföra låten jag hade skrivit – vilken känsla! Ingen av oss hade hört den “på riktigt” innan vigseln.

De fina talen är minnen som ligger oss varmt om hjärtat

Ett av de bästa minnet av dagen var när vi var ute och fotograferades under golden hour – det var en så sjukt fin kväll!

När vi la oss kändes det lite overkligt – är vi verkligen gifta nu? samtidigt sorgligt att dagen var över, men så himla nöjda över hur dagen blev! Är det redan slut.. jag hade kunnat hålla på ett tag till!

Slutligen, 3 ord som sammanfattar vår dag: personligt, omtumlande, perfekt

When customizing your design, paste the embed code for your one-of-a-kind Interact quiz here!

What is your bridal style?

Quiz

© Showit website by Elaine Lilje