Bohemiskt Skogsbröllop i Varberg

katgeori:

Bröllop, Featured

Som taget ur en saga klev jag in i dungen där kristin & carljohan skulle vigas. I träden svajade några vimplar lite lätt från den höstiga luften, en gatulykta från narnia lyste med all sin prakt tillsammans med de vackra ljusslingorna.

Kristin och Carljohan hade bestämt sig för en first look, därför mötte jag upp Carljohan och placerade honom på utvald plats. Sedan gick jag en gammal folka till mötes, i den satt Kristin med en av sina vänner från brudföljet – själaglad och säkert lite nervös.

Så var det dags.. Den fantastiska och nervkittlande first looken.

Efter en väldigt emotionell och urladdande first look gick vi vidare på den lilla stigen i skogen och tog porträttbilderna…

Efter en kort paus och vätskepåfyllning åkte vi i separata bilar ut till Veddige, en liten bit utanför Varberg.

“Mot sherwoodskogen” som de sa i Robin Hood. Tillsammans med Kristin, Carljohan och brudföljet smög vi till baksidan av vigselplatsen då tanken var att brudparet skulle komma ut från skogen och in i dungen när vigseln skulle äga rum. Man kunde nästan ta på stämningen, fnittret låg högt i luften och där fanns nog en del darrande förväntningar.

När det började närma sig vigsel smög jag ner till dungen för att fånga gästerna och brudparets ankomst. En vigselplats med mer magi får man leta efter…!

Till tonerna av soundtracket till Sagan om Ringen kom brudparet majestätiskt ut från skogen, rysningarna rullade som en våg över kroppen och det gick inte att hålla tårarna tillbaka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *