THE VIBRATION of being WHO YOU ARE

BASERAD I VARBERG, HALLAND

Varje ögonblick är unikt, och jag finns här för att fånga erat. Jag hjälper alla mina par att finna lugnet och spendera tid med sin kära genom att varsamt placera dem i specifika miljöer och skapa en lättsam, avslappnad atmosfär som bjuder in till autentiska, ärliga uttryck.

Find joy in the simple things
and life will always be fulfilling

GENUINT och INTUITIVT 

Jag går in i varje bröllop med ett öppet sinne och håller en lugn, positiv energi. Genom att applicera både tyst observation och subtil men skämtsamma direktiv, skapar jag bilder som belyser er vackra symbios och känslosamma sanning, men utan att glömma det lättsamma i processen. Jag dras till naturen, där spontanitet och kreativitet kan flöda. Därför ses mina par ofta mer än sällan bland täta granar eller vida ängar.

Närvaron och energin från en fotograf har en definitiv påverkan på bilderna under dagen. Min prioritet är att få er så bekväma att ha mig nära att jag med lätthet kan fånga de spontana känslorna, och så sanningsenligt och genuint som möjligt dokumentera omgivningen, relationerna och ögonblicken i realtid; där ditt hår inte är så perfekt men blicken är full av kärlek och ditt leende utstrålar fullkomlig lycka.

Det är ett privilegium att få arbeta som bröllopsfotograf på det sätt som jag gör och jag håller tacksamheten ständigt nära - alltid med målet att skapa genomtänkta och genuina bilder.

se min portfolio

boka nu

PERSONLIGT om mig

Jag heter Elaine (ja, som i Seinfeld) men jag är döpt till Ellen, eftersom prästen hade lite svårt med uttalet 1989.

Skogsmulle at heart, men älskar klipporna och havets brus här på västkusten där jag bor. Här hämtar jag energi och får ro att dra de djupaste andetagen. Om jag inte redigerar förstås, då sitter jag hemma i vårt kontor med en kopp kaffe och en av våra katter i knät, Ture. Behöver knappast nämna att jag älskar alla djur, men katter lite extra. #crazycatlady

HEM

OM ELAINE

TJÄNSTER

se GALLERIET

OM

LÄS i BLOGGEN

KONTAKT

 Varje historia är unik, och jag är här för att berätta eran.

om elaine

JOBBA MED MIG

KURIOSA

VIDEO