THE VIBRATION of being WHO YOU ARE

BASERAD I VARBERG, HALLAND

Varje historia är unik, och jag är här för att berätta eran. Det handlar om att ha kul och att grunda sig tillsammans, jag älskar att varva in rörelse och skratt tills vi ligger dubbelvikta med andningsövningar och lugn. Högt och lågt, hela er upplevelse anpassas utefter vad ni behöver där och då.

Find joy in the simple things
and life will always be fulfilling

GENUINT och INTUITIVT 

Var beredda på ert livs äventyr

Närvaron och tillhörigheten är helt unik, er emellan. Det är där magin finns och det är den jag strävar efter att fånga - det som är ni. Jag vill inte bara ge er ljuvliga bilder att se tillbaka på, utan även berätta den fantastiska historien bakom! Jag dras till naturen, där spontanitet och kreativitet kan flöda.

Jag lever för de där lite vilda, okontrollerade stunderna. De stunder som är oplanerade och inte så poserat; där ditt hår inte är så perfekt men blicken är full av kärlek och ditt leende utstrålar fullkomlig lycka..

se min portfolio

boka nu

PERSONLIGT om mig

Jag heter Elaine (ja, som i Seinfeld) men jag är döpt till Ellen, eftersom prästen hade lite svårt med uttalet 1989.

Skogsmulle at heart, men älskar klipporna och havets brus här på västkusten där jag bor. Här hämtar jag energi och får ro att dra de djupaste andetagen. Om jag inte redigerar förstås, då sitter jag hemma i vårt kontor med en kopp kaffe och en av våra katter i knät, Ture. Behöver knappast nämna att jag älskar alla djur, men katter lite extra. #crazycatlady

Jag älskar doften av regn och syrén, att sjunga högt i bilen till nostalgilåtar inom emo-genren när jag är ute på vägarna, jag kan absolut inte överleva en morgon utan mitt kaffe, helst vill jag äta sushi till lunch varje dag och jag föredrar öl framför vin, skräckfilm framför romantiska komedier, och småstad framför storstad.

första systemkameran, fotade festivaler, konserter och artister

2008

jag flyttar hemifrån & till västkusten

2011

Första stylade bröllopet. Nischar mig mot lantliga bröllop.

2017

Jag har min första fullbokade säsong

2018

GENUIN och INUTITIV  FOTOGRAFI

BASERAD I VARBERG, HALLAND

Jag dokumenterar er dag med ett stort lugn och värme inför varje moment. Från nervösa fjärillar i magen på morgonen, till händerna i luften på kvällen.

HEM

OM ELAINE

TJÄNSTER

se GALLERIET

OM

LÄS i BLOGGEN

KONTAKT

 Varje historia är unik, och jag är här för att berätta eran.

om elaine

JOBBA MED MIG

KURIOSA

VIDEO