Jag heter Elaine (ja, som i Seinfeld) men jag är döpt till Ellen, eftersom prästen hade lite svårt med uttalet 1989.

Jag dras till lugnet, och för det mesta hittar du mig på stranden i Varberg eller i Åkulla Bokskogar. Här hämtar jag energi och får ro att dra de djupaste andetagen. Om jag inte redigerar förstås, då sitter jag hemma i vårt kontor med en kopp kaffe och Ture (min katt) i knät.

Jag älskar doften av regn och syrén, att sjunga högt i bilen till nostalgilåtar inom emo-genren när jag är ute på vägarna, jag kan absolut inte överleva en morgon utan mitt kaffe, helst vill jag äta sushi till lunch varje dag och jag föredrar öl framför vin, skräckfilm framför romantiska komedier, och småstad framför storstad.

Jag är en intuitiv och inkännande person...

Att meditera och utöva yoga hjälper mig att grunda mig och hitta fokus inför er dag.

Er upplevelse med mig som fotograf

Många av dem människor jag möter beskriver mig som lugnet självt. Jag dokumenterar er dag med ett stort lugn och värme inför varje moment. Från nervösa fjärillar i magen på morgonen, till händerna i luften på kvällen.


Jag hjälper er att finna närvaron i kaoset för att ni ska kunna njuta av dagen så mycket som möjligt. Ni är värda den tysta stunden, ni är värda det djupa andetaget. ni är värda tiden det tar för er att sakta ner, stanna upp och ta in.

Jag vill leverera så mycket mer än bara "vackra bilder" - jag vill ge er en upplevelse och skapa en relation och min önskan är att vi ska lära känna varandra på djupet, desto bättre kan jag fånga er stora dag så mycket bättre.  

läs mer om er upplevelse

"...Alla verkligen älskade dig..."

maaaasssor av kramar till dig elaine, vill bara säga att alla verkligen älskade dig. du förstår nog inte vilken fin människa du är och vilken viktig roll du hade. du var inte "bara" vår fotograf utan du var där och lugnade oss när vi behövde, du la märke till smådetaljer som vi inte tänkte på, du ställde upp vid kriserna. 

Anna & Darko