VINDEN I HÅRET och blicken FULL AV KÄRLEK

BRÖLLOPSFOTOGRAF I VARBERG, HALLAND

Ni värdesätter mitt sätt att fånga varje unikt ögonblick, föredrar att gå igenom livet utan skor men framför allt älskar varandra villkorslöst. Ljuvligt - jag är er fotograf!

01.

Med vinden i håret, blicken full av kärlek. Lantligt och intimt, slott eller koja, barfota i mossan eller klackarna i taket. Jag är med er i varje känsla och fångar varje ögonblick. Ni värdesätter mitt sätt att fånga varje unikt ögonblick, föredrar att gå igenom livet utan skor men framför allt älskar varandra villkorslöst. Ljuvligt - jag är er fotograf!

Bröllop

skicka förfrågan

priser från 15.900:-

02.

Ni planerar kanske ett hemligt frieri, får aldrig till en bra bild på bara er två, är trött på tråkiga mobilbilder och önskar professionella bilder med fokus på mycket känsla, som berättar vilka ni är - Fantastiskt, jag är er fotograf!

Förlovning & Par

priser från 8.900:-

skicka förfrågan

03.

Vill ni berätta er historia? Låt mig hjälpa er, med stort fokus på värme och känsla bemöter jag er familj i varje känsla och stämning. Vi ägnar tid, låter barn vara barn, förevigar den fina gravidmagen och kärleken som finns mellan er alla. Ni vill ha en rolig stund samtidigt som ni får professionella bilder som ni kan rama in och sätta upp på väggen, skicka till mormor eller önska alla en God Jul - Hej, jag är er fotograf!

Familj

skicka förfrågan

priser från 7.500:-

04.

Ni värdesätter mitt sätt att fånga varje unikt ögonblick, vill få uppdaterade bilder på er kreativa verksamhet eller nya personalbilder till hemsidan - härligt, jag är er fotograf!

Ni betalar för min arbetstid per timme, sedan ett fast pris per bild eller ett paketpris efter överenskommelse. Avtal och villkor skrivs naturligtvis innan uppdrag genomförs.

Företag & Verksamheter

priser från 1.200:-

skicka förfrågan

anna & darko

elaine var ett självklart val; estetiskt, spirituellt och naturligt

Vi valde Elaine som fotograf för att vi kunde se i hennes tidigare foton att hon fångar känslor i stunden. Hon fångar känslor som vi som brudpar kanske inte hinner att uppleva då vi hade så många gäster, så på detta sätt kan vi få vara med. Vi ville ha en fotograf som förstod oss och vår kärlek för naturen. Elaine var ett självklart val; estetiskt, spirituellt och naturligt.

Frida & Mikael

Varmt och innerligt, naturligt och mjukt…Elaine är bäst!

Alltså Elaine du är fantastisk och vi kan inte komma på något du kunde eller skulle gjort annorlunda. Du är lugnet själv och det smittade av sig på oss. Från provfotograferingen sen kände vi oss så trygga med dig. Naturmänniska och naturbegåvning ut i fingerspetsarna ❤️

Josefin & Daneil

Det finns absolut ingenting du hade kunnat göra bättre. 

Vi är så nöjda med dig Elaine. Du har varit en stöttepelare genom hela processen och du har peppat, tipsat och varit närvarande hela tiden. Vi älskar att du har fångat oss, två extremt ofotogeniska personer på bild på det sättet du gjort - mitt i känslan och utan krusiduller. 

Med fotografi som vår gemensamma nämnare, kärleken till att skapa, föreviga människor och deras stora dagar. Men med fokus på dig och ditt personliga varumärke. En helg för att tillsammans landa i sig själv och som fotograf. Få några dagar till att samlas med likasinnade kreativa själar och låta inspirationen ta över.

Wild Forest Workshop

WORKSHOP FÖR FOTOGRAFER

inget nytt datum planerat

HEM

OM ELAINE

TJÄNSTER

se GALLERIET

OM

LÄS i BLOGGEN

KONTAKT

 Varje historia är unik, och jag är här för att berätta eran.

om elaine

JOBBA MED MIG

KURIOSA

VIDEO