Fotografi är mer än att bara trycka på en knapp, det är ett sätt att berätta er historia...

för det är precis det jag vill göra, jag vill berätta din och din närvaros historia tillsammans. Från nervösa fjärillar i magen på morgonen, till händerna i luften på kvällen.

Varje historia är unik, och jag är här för att berätta eran. Det handlar om att ha kul och att grunda sig tillsammans, jag älskar att varva in rörelse och skratt tills vi ligger dubbelvikta med andningsövningar och lugn. Högt och lågt, hela er upplevelse anpassas utefter vad ni behöver där och då.

Det låter helt magiskt!
Men vad kostar det?

En fotograf kommer förmodligen täcka en ganska stor del av er budget och då är det viktigt att det blir rätt...

äventyrlig elopement

3 timmar

6 timmar eller mer

parfotografering

3 timmar

Om er idé om att det perfekta bröllopet inte innehåller en stor grupp om 100+ bröllopsgäster, och ni gillar verkligen tanken på en elopement, men känner ändå att ni skulle vilja dela er dag med er familj och närmaste vänner... Då är det här det perfekta upplägget för er. Om det så är i er föräldrars trädgård, eller barfota i den mjuka mossan mitt ute i skogen, så kommer ni ha ert livs bästa dag och jag kommer att vara där för att fånga allt! Det här alternativet är för er som planerar ett bröllop med max 20 gäster och önskar bilder främst på vigsel och porträtt

tillbaka till alla paket

Börjar på 15.900:- för ett minimum om 3 timmar

jag vill boka!

Äventyrlig elopement

Om visionen av dig och din närvaro, ståendes ensamma på en kulle med en fantastisk utsikt, eller på en strand i solnedgången, eller längs med kustens höga klippor med havets viskande som enda ljud får er att säga "JAAA"! Då är det troligen en elopement som passar er bäst.  Bara ni två (okej tekniskt sett vi tre, men jag är van vid att vara det tredje hjulet), på en magisk plats varvid ni lovar att finnas där för varandra och dela livets upplevelse. Om ni inte är rädda för ett äventyr, eller få era skor lite smutsiga, then let's go!

tillbaka till alla paket

Börjar på 25.800:- för ett minimum om 3 timmar

jag vill boka!

6 timmar eller mer

Ni vill hålla i årets fest, med 70 - 100+ gäster. Jag älskar stora heldagar, att få följa er från tidig morgon till sen kväll. Räkna med full support med bröllopsguide, frågeformulär, tips på leverantörer och egenföretagare som kan hjälpa er att uppfylla er dag med extra magi. Jag vill ge er en stressfri, ljuvlig dag som ni och era gäster aldrig glömmer. Se mig som en extra tärna, men med en kamera! Fångar allt från fjärilarna i magen på morgonen, till händerna i luften på kvällen.

tillbaka till alla paket

Börjar på 27.900:- för ett minimum om 6 timmar

jag vill boka!

Parfotografering

Min absoluta favorit. Föreställ er detta; du och din närvaro hänger, ute på äventyr, delar era framtidsdrömmar framför en brasa och jag är bara där som det perfekta tredje hjulet, fotograferar er interaktion och kärlek till varandra. Låter magiskt, eller hur? Oavsett om ni letar efter en fotograf att fånga er förlovning, eller bara önskar roligare bilder än dem i telefonen så är det här fotograferingen för er!

tillbaka till alla paket

Börjar på 8.500:- för ett minimum om 1 timme

jag vill boka!

Jag är såld! Let's create some magic!

Okey, ni har bestämt er. Ljuvligt! Nu då? Klicka på skicka en förfrågan här nedan, fyll i era kontaktuppgifter och berätta om detaljerna så hör jag mig inom 48 timmar. Är jag ledig ert datum kommer ni därmed ta del av en detaljerad prisguide. Är ni redo? Bra, jag med!

skicka en förfrågan

Skulle ni vilja veta lite mer? Om ni behöver lite mer info om vad exakt "upplevelsen" innebär och hur det kan se ut att ha med mig under dagen; klicka här nedan och läs mer detaljer kring mitt sätt att jobba och varför vi är en bra match! 

mer detaljer

"...Det var så mycket kärlek och lycka i luften den dagen..." 

"Elaine, du är en helt fantastisk människa. Du får med de ögonblick och detaljer som man inte visste hade betydelse men när man ser bilderna blir man helt tårögd. Du fick oss att känna oss lugna och ha roligt mitt i all denna spänning och nervositet. Tack för det. Vi är så glada att just du dokumenterade vår stora dag i bilder."

Amanda & Daniel