Var beredda på ert livs äventyr!

Ni är inte så rädda för att bli smutsig om fötterna och det gör ingenting om håret inte ligger perfekt? Magiskt! Vi är en perfekt match!

Att bli fotograferad kan upplevas som lite läskigt, absolut. Tro mig - jag är ju själv hellre bakom kameran än framför. Men just därför fokuserar jag på att ni ska ha roligt, hjälper er att grunda och hitta andetaget. 

Jag vill inte bara ge er ljuvliga bilder att se tillbaka på, utan även berätta den fantastiska historien bakom! Jag dras till naturen, där spontanitet och kreativitet kan flöda.

Jag lever för de där lite vilda, okontrollerade stunderna. De stunder som är oplanerade och inte så poserat; där ditt hår inte är så perfekt men blicken är full av kärlek och ditt leende utstrålar fullkomlig lycka..

ATT FÅNGA KÄNSLAN I BILD ÄR MIN PASSION. LIVET ÄR INTE PERFEKT SÅ VARFÖR SKA ERA MINNEN VARA DET?

Jag håller mig så långt borta från stela poseringar som möjligt.
Er upplevelse med mig som fotograf

Jag vill dokumentera er kärlek för livet och för varandra. Skratten, tårarna, de något knasiga dansmovesen - jag vill fånga glädjen, lyckan och känslan under den viktigaste dagen i ert liv! Jag fokuserar på stunderna mitt-i-mellan som så ofta glöms bort. Samtidigt som jag ser till att ni är 100% avslappnade. Låter det bra?

Mitt absolut största mål som fotograf är att ge er en upplevelse

Ja, jag vill boka!

jag vill se mer!

"vi grät floder över hur vackert du fångat allt"

"Alltså WOW! TUUUSEN TACK FÖR MAGISKA BILDER! Satt i flera timmar och tittade och drömde oss tillbaka till den bästa dagen i våra liv, och grät! Vi grät floder över hur vackert du fångat allt, och vilken känsla det sitter i bilderna! Det var som att vara tillbaka där och då! Och så tror jag att det kommer kännas varje gång vi kollar tillbaka, år efter år.

TACK TACK TACK!"

Kristin & Carljohan