dela inlägget

Hello world!

Elaine Lilje Fotograf blir The Bohemia!

Äntligen är det dags för lansering. Jag är så exalterad! Det har tagit ett par månader, fulla med kritiska tankar och tveksamheter – men jag har varje gång landat i att jag borde göra detta. Detta känns så rätt! Anledningen är mycket enkel; jag vill visa en tydlig bild av vilken typ av bröllop jag verkligen brinner för att fotografera, och självklart visa en större del av vem jag är som person. Jag älskar det lediga, fria, varma och mysiga – det bohemiska.

Det kommer gå sakta, så att ni hänger med. Mina sociala medier kommer att heta Elaine Lilje Fotograf ett litet tag till för att alla ska kunna hänga med i bytet. Men jag är så glad att jag har vågat ta det här steget och hoppas att ni vill fortsätta följa med mig!

dela

book a session

04

Recent articles

03

info & Investment

02

behind the lens

01

MENU

REDO FÖR ERT ÄVENTYR?

HEM

OM ELAINE

TJÄNSTER

se GALLERIET

OM

LÄS i BLOGGEN

KONTAKT

JOBBA MED MIG

KURIOSA

VIDEO

 Varje historia är unik, och jag är här för att berätta eran.

om elaine