Hello world!

katgeori:

Vardagen

Elaine Lilje Fotograf blir The Bohemia!

Äntligen är det dags för lansering. Jag är så exalterad! Det har tagit ett par månader, fulla med kritiska tankar och tveksamheter – men jag har varje gång landat i att jag borde göra detta. Detta känns så rätt! Anledningen är mycket enkel; jag vill visa en tydlig bild av vilken typ av bröllop jag verkligen brinner för att fotografera, och självklart visa en större del av vem jag är som person. Jag älskar det lediga, fria, varma och mysiga – det bohemiska.

Det kommer gå sakta, så att ni hänger med. Mina sociala medier kommer att heta Elaine Lilje Fotograf ett litet tag till för att alla ska kunna hänga med i bytet. Men jag är så glad att jag har vågat ta det här steget och hoppas att ni vill fortsätta följa med mig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *