kontakta mig

Jag älskar att hitta gnistan mellan ögonblicken under er bröllopsdag, det är liksom där man hittar det autentiska i kärleken som är er egen. Jag tror på att fotografera de små detaljer ni kanske inte ens märker som fångar er samklang som par.
Blickarna, leendena med skratt i ögonen, gåshuden. Det finns inget vackrare och mer fascinerande för mig än den rena glädjen, spänningen och tryggheten hos två människor som är förälskade. 

Det handlar om ett ögonblick i tiden - att få dem bilder som låter er hålla en känsla i era händer.

Ge er hän känslorna under dagen                                                      och jag fångar dem.

förvänta er

vad ni kan

lev, helt & fullt, i stunden
detaljer
alla
kontakta mig

Vi kommer att börja lära känna varandra från dag ett och jag kommer ge er goda råd, resurser, platsidéer, planeringstips och tidsramar under resans gång, så att när er bröllopsdag och fotografering närmar sig, kan ni lägga fokus på att bara vara närvarande.


Till största del förblir mina brudpar goda vänner även efter bröllopet. Så tillsammans kommer vi att djupandas och gråta glädjetårar, jag kommer hänga med er på livets äventyr, dansa på ängen, få er att känna er bekväma - gör det ni älskar allra mest.  Men framförallt kommer vi bara att umgås och jag fångar er unika och personliga magi.

det handlar inte bara 
                        om ert kommande bröllop