kontakta mig

Varmt välkommen till min värld av kreativitet och passion för ett berättande bildspråk. Mitt namn är Elaine, och jag är en fotograf med en djup förståelse för det kreativa självuttrycket. Om du driver ett kreativt företag, oavsett om det är inom konst, musik, design eller restaurang, finns jag här för att hjälpa dig att föreviga skönheten och unikheten i din verksamhet.

Som passionerad kreatör strävar jag efter att skapa bilder som inte bara fångar ögat utan också berör själen. Jag förstår vikten av att skapa en visuell berättelse som speglar din unika vision och passion. Oavsett om det handlar om att dokumentera din konstnärliga process, fånga stämningen i din musikstudio eller visa upp den unika atmosfären i din restaurang, är mitt mål att skapa bilder som lyfter fram din verksamhet.

Utöver att erbjuda bilder på din verksamhet, kan jag också hjälpa till med personliga porträtt och lifestyle-fotografi som ger en autentisk inblick i din företagskultur och människorna bakom det kreativa arbetet. Varje session är en möjlighet att samarbeta och skapa något unikt som fångar essensen av ditt företag.

Letar du efter en fotograf?

portfolio

tidigare projekt

Spiseriet
Mundekulla Cooks
Lektor Sara
Scorett
Fideli Tattoo
Mylla Fond & Försäkring
FAB frisörsalong
Sensory Value

digital projektledning

FAB frisörsalong: hemsida + sociala medier
Sensory Value: hemsida + visuell identitet + sociala medier