Låt oss tillsammans utforska din inre värld och lyfta ditt ljus från hjärtat och ut i världen

läs mer

Varmt välkommen till min sida för mentorskap 2024. Jag är så otroligt glad att du har hittat hit. Jag bjuder in dig att sakta ner, med handen på hjärtat verkligen känna in denna stund. Här på min hemsida, vill jag att du ska känna dig som hemma - en fristad där du kan släpa all prestige och finna dig själv.

Om du känner en inre glöd att utforska din kreativitet på ett djupare plan av helande och tillväxt, så bjuder jag in dig med varm hand. Tillsammans kan vi skapa en magisk och trygg plats där du kan släppa taget om det som dränerar dig och istället tända ljuset i din sanna potential. Din resa är viktig för mig, och jag är här för att stötta dig varmt och kärleksfullt på vägen.

Mentorskap

upptäck mentorskap

Känner du dig fast i en vardag där du längtar efter någonting mer? Det här kan vara din väg till att andas ny energi i ditt kreativa liv med det egna hjärtat som vägledning. Föreställ dig en värld där varje meningsfulla tanke ger dig det du behöver genom manifestation. Är du redo att kliva in i den verkligheten?

Jag har haft förmånen att arbeta med många olika människor, främst inom vården som handledare, att få hjälpa elever att övervinna utmaningar som ångest, stress, emotionella blockeringar och själslig distans - har varit ett privilegium och nu vill jag öppna dörren för fotografins värld. Jag tror på 'community over competition' och ser fram emot att få hjälpa andra, att med hjärtlig vägledning dela med mig av det jag lärt mig genom åren som bröllopsfotograf.

Vad skulle hända om du fick skapa din egna framtid...?

Elaine, hur ska jag beskriva min tacksamhet och hur lycklig lottat jag är för att våra vägar har möts! Från att vara min bröllopsfotograf till mentor. Jag kan inte ha önskat mig en bättre mentor i början av min karriär, du har underlättat allt! Allt jag har fått hjälp med (under endast två mentorstillfällen) hade nog tagit mig 1 år att reda ut själv. Du har inte bara varit till hjälp utan gett inspiration och så mycket skratt!! Du har hjälpt mig att hittat mig själv som fotograf men också adderat en pusselbit i själen och självkänslan. Du har gett bränsle till min låga, den kommer brinna länge! Tack.

- Anna

ladda ner pdf

Jag skapade och använde den här guiden själv under 3 år innan jag bestämde mig för att dela den. Den har hjälpt mig så pass mycket att jag bara vill kasta ut den i världen. Jag är så tacksam att den har funnit sin väg till dig!

Manifestation handlar om att använda din energi för att attrahera dina innersta önskningar. Denna guide lär dig hur du hanterar din egna energi att harmonisera med dina framtida mål och visioner.

Ladda ner min manifestationsguide
-helt gratis