boka mentorskap

Redan i ung ålder hade jag en djup förbindelse med energi och spiritualitet, men det har inte nödvändigtvis med religion eller Gud att göra. Jag upptäckte en fascination i kraften av energiarbete, och jag visste i mitt hjärta när jag blev äldre att mitt syfte var att hjälpa andra att låsa upp sin inre potential.

Min resa som bröllopsfotograf började redan 2016, men jag har fotograferat professionellt sedan 2018. Genom åren har jag jobbat hårt med mig själv, både i bemötandet med andra men också i samklang med kraftfull energipraktik. Där upplevde jag djupa förändringar i min egen energi och välbefinnande. Jag insåg att våra sinnen har en otrolig förmåga att läka sig själva när vi är i linje med vår egen energi - när kropp och sinne är sammanlänkade.

Idag kombinerar jag mitt företag med intuitiv vägledning och andliga övningar för att skapa ett holistiskt tillvägagångssätt när jag möter brudpar under en bröllopsdag. Jag tror att det är i mötet med andra, kroppen och anden, som det händer magi.

Känner du dig fast i en vardag där du längtar efter någonting mer? Det här kan vara din väg till att andas ny energi i ditt kreativa liv med det egna hjärtat som vägledning.
Får jag hjälpa dig att tända ditt inre ljus?


Elaine
hej jag heter
att du har hittat hit
jag är så glad

Vill du investera i dig själv?

skicka intresseanmälan

Välkommen till ett mentorskapssamtal där din utveckling och välbefinnande är i fokus. Under denna timme är det din röst och dina behov som står i centrum. Innan vår session kommer du att få ett frågeformulär där du får välja tre ämnen som du vill utforska närmare.

Under vårt samtal kommer vi att gå igenom de ämnen du valt och utforska dem tillsammans. Detta är din tid att ställa frågor, dela tankar och uttrycka dina önskemål. Jag finns här för att lyssna med en varm och hjärtlig inställning. Låt oss tillsammans skapa en meningsfull och inspirerande stund som för dig närmare dina mål och drömmar.

01.  intensiv | 1800 sek 

skicka intresseanmälan

Tillsammans ska vi öppna dörrarna till insikt, utforska de djupare lagren av självkritik och så kärlekens frö i dess plats. Jag formar programmet efter just dig, efter dina unika behov och önskningar. Vi skapar tillsammans en värme och närvaro som smälter samman med dig och ger dig verktygen som verkligen känns rätt för dig.

Ett fördjupat mentorskap innebär 3 tillfällen under 3 månader, varje tillfälle en timme långt. Vi börjar med att skapa en grundläggande förståelse för dina mål och behov, och sedan går vi vidare till praktiska övningar som syftar till att stärka din tekniska kompetens och kreativa uttryck. Här kommer du få tillfälle att lära känna din drömkund, vem du är som fotograf och hur du kan växa som individ.

02.  fördjupad | 4800 sek

Jag ser fram emot din intresseanmälan och kommer att svara inom 48 timmar ifall du har knipit en ledig plats.

 Kolla skräpkorgen om du inte har fått svar.
Varmaste Tack!