kontakta mig

Jag går in i varje bröllop med ett öppet sinne och håller en lugn, positiv energi. Genom att applicera både tyst observation och subtil men skämtsamma direktiv, skapar jag bilder som belyser er vackra symbios och känslosamma sanning, men utan att glömma det lättsamma i processen. Jag dras till naturen, där spontanitet och kreativitet kan flöda. Därför ses mina par ofta mer än sällan bland täta granar eller vida ängar.

Närvaron och energin från en fotograf har en definitiv påverkan på bilderna under dagen. Min prioritet är att få er så bekväma att ha mig nära att jag med lätthet kan fånga de spontana känslorna, och så sanningsenligt och genuint som möjligt dokumentera omgivningen, relationerna och ögonblicken i realtid; där ditt hår inte är så perfekt men blicken är full av kärlek och ditt leende utstrålar fullkomlig lycka.

Det är ett privilegium att få arbeta som bröllopsfotograf på det sätt som jag gör och jag håller tacksamheten ständigt nära - alltid med målet att skapa genomtänkta och genuina bilder.

Elaine
hej jag heter
att du har hittat hit
jag är så glad